Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Το ψηφοδέλτιο και η ανακοίνωση του ΑΝΕΜΟΥ για τις εκλογές στις 25/11/2015






ΑΝΕΜΟΣ

ΓΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΛΟΥΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ) -   Δασκάλα
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ -  Γαλλικών
ΜΑΡΤΑΚΗ ΖΗΝΟΒΙΑ (ΖΙΑ) - Γερμανικών 
ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΙΛΛΗ) - Νηπιαγωγός
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ  - Δάσκαλος
ΞΕΝΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - Δασκάλα
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΘΗΣ - Δάσκαλος
ΤΖΗΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Δασκάλα
ΤΣΙΒΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - Δάσκαλος
ΤΣΙΓΚΑ ΜΑΡΚΕΛΙΝΑ  - Αγγλικών


ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ - Δασκάλα
ΜΠΕΛΕΧΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ  - Γυμνάστρια


Συνάδελφοι!

Χρόνια τώρα είμαστε θεατές μιας φαρσοκωμωδίας που αν δεν παιζόταν στις πλάτες τις δικές μας και των μαθητών μας θα γελούσαμε. Κάθε χρόνο γίνεται συνέλευση και δε γεμίζει ούτε μια αίθουσα τελετών δημοτικού σχολείου!  Μήπως γιατί δε δείχνουμε το απαιτούμενο ενδιαφέρον; Μήπως φταίμε; Μήπως είμαστε αδιάφοροι; ΟΧΙ! Φταίνε όλοι αυτοί οι συνδικαλιστές που χρόνια τώρα μας έχουν κουράσει με τα ίδια και τα ίδια. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μη χαλάσει η σειρά ομιλίας των παρατάξεων και το πόσες ψήφους θα πάρουν! Γιατί λοιπόν να παρουσιαστούμε στη Γενική Συνέλευση όταν ξέρουμε από πριν τι θ’ ακούσουμε;

 Όμως γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο συνάδελφοι η παρουσία μας και η συμμετοχή μας στη γενική συνέλευση είναι απαραίτητη. Για να σταματήσει η φαρσοκωμωδία. Για να ξαναγίνει η συνέλευση, συνέλευση των δασκάλων κι όχι ένα debate μεταξύ των παρατάξεων, που χρόνια τώρα έχουν αποξενωθεί από την καθημερινότητα του σχολείου.

Ο ΑΝΕΜΟΣ δημιουργήθηκε για να σταματήσουν να υπάρχουν οι δήθεν διαχωριστικές γραμμές που τόσα χρόνια μας επιβάλλουν οι «επαγγελματίες» συνδικαλιστές με τις κομματικές τους παρατάξεις, μας φανατίζουν και μας στρέφουν τον ένα κατά του άλλου. Μέσα από τις διαφορετικές κοσμοθεωρίες που κουβαλάει ο καθένας μας μέσα του παλεύουμε για το κοινό συμφέρον. Τα προβλήματα είναι ίδια για όλους.

Αγωνιζόμαστε για:

α) Ένα σύγχρονο Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο  με τις κατάλληλες υλικοτεχνικές υποδομές.

β) Περισσότερους και μόνιμους διορισμούς στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

γ) Τη διατήρηση του ολοήμερου σχολείου και τη στελέχωσή του με εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων.
δ) Καλύτερες και αξιοπρεπείς μισθολογικές απολαβές.
ε) Τον επαναπροσδιορισμό της αξιοπρέπειας των εκπαιδευτικών.

Με βάση βασικές δημοκρατικές αρχές σεβόμαστε την οποιαδήποτε αντίθετη θέση. Δεν βάζουμε ποτέ τα όποια ατομικά και παραταξιακά συμφέροντα πάνω από τα γενικά ταξικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο του ΑΝΕΜΟΥ δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Σχόλια με greeklish.δεν θα δημοσιεύονται.
Καλύτερα θα ήταν να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ένα username και να μη στέλνετε το σχόλιο ως ανώνυμος,