Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου μας “Ο Περικλής” - Πέμπτη 21 Ιανουαρίου

   Το αίμα είναι ζωή  Ας το προσφέρουμε!      
        Για να μη λείψει αίμα από κανέναν


 Πέμπτη  21  Ιανουαρίου 2016  9.00 π.μ.-1.30 μ.μ.
12ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου
(Ιωαννίνων και Ταϋγέτου, Χαλάνδρι)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.
«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»
Γιαβάση 7 -15242
Αγία Παρασκευή

Τηλ-Fax: 2106399318
http://www.syllogosperiklis.gr
info@syllogosperiklis.gr

 Αγ. Παρασκευή, 13  Ιανουαρίου  2016
Αρ. Πρωτ. 20
Προς: Τους συναδέλφους μέλη του συλλόγου  μας


ΘΕΜΑ:   Hμέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας  , Πέμπτη 21 Ιανουαρίου  2016
                                                
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
 Ο Σύλλογός μας διοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας  σε συνεργασία με το Νοσοκομείο « Αγλαΐα Κυριακού την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου  2016  από 9.00 π.μ. έως
1.30 μ.μ. στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου , (Ιωαννίνων και Ταϋγέτου,Χαλάνδρι).
Επισημαίνουμε ότι τα διαθέσιμα αποθέματα της Τράπεζας αίματος του συλλόγου μας είναι πολύ περιορισμένα. Για το λόγο αυτό είναι εξαιρετικά σημαντική η αυξημένη συμμετοχή συναδέλφων εθελοντών αιμοδοτών,  προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις παρουσιαζόμενες ανάγκες. Η προσφορά αίματος αποτελεί ύψιστη πράξη αλληλεγγύης και καλούμε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα που έχει τη δυνατότητα  να συμμετάσχει , να το πράξει.
Μεταφέροντας επιπλέον σχετική ενημέρωση από την υπεύθυνη του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου  « Αγλαΐα Κυριακού » πληροφορούμε τους συναδέλφους αιμοδότες ότι λόγω των μεγάλων αναγκών σε αίμα θα ήταν πολύ χρήσιμη η προσφορά μιας επιπλέον φιάλης αίματος ατομικά σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο. Oι αιμοδότες μπορούν να προσφέρουν συνολικά αίμα  τρεις και τέσσερις φορές το χρόνο, σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, ανεξάρτητα από τις δύο φορές  που διοργανώνει ο Σύλλογός μας.
Παρακαλούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που δεν θα προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία να διευκολύνουν τους αιμοδότες στο έργο τους.
Σας γνωρίζουμε επίσης ότι το αίμα που προσφέρεται διατίθεται προς χρήση και από τους συναδέλφους σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.
Eνημερώνουμε ότι οι συνάδελφοι που θα προσέλθουν στην αιμοδοσία θα λάβουν σχετική βεβαίωση του Συλλόγου μας και δικαιούνται αδείας δύο ημερών  επιπλέον της ημέρας αιμοδοσίας.
                                                   Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο του ΑΝΕΜΟΥ δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Σχόλια με greeklish.δεν θα δημοσιεύονται.
Καλύτερα θα ήταν να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ένα username και να μη στέλνετε το σχόλιο ως ανώνυμος,