Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΕΜΟΣ και ιστοσελίδα Συλλόγου Περικλή






Στις 13 Ιανουαρίου 2015 στείλαμε το παρακάτω μέιλ στην Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Περικλή.



Αγαπητοί συνάδελφοι/σσες, καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους και όλες!

Σας στέλνουμε αυτό το email για να σας εκφράσουμε την επιθυμία μας να "φιλοξενείται" και ο ΑΝΕΜΟΣ στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας στο σχετικό σύνδεσμο με τις παρατάξεις. 
Σε  τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την προηγούμενη Πρόεδρο του Συλλόγου μας, Ηλέκτρα Μήτσουρα, μάς τονίστηκε ότι στην ιστοσελίδα φιλοξενούνται μόνο οι παρατάξεις που έχουν εκλέξει εκπροσώπους/ο σύμφωνα με απόφαση προηγούμενου Δ.Σ.

Αυτή η απόφαση θεωρούμε  ότι είναι  αντιδημοκρατική και άδικη. Θέλουμε να αλλάξει και ζητάμε από την κάθε παράταξη ξεχωριστά, αλλά και από το νέο Δ. Σ του Συλλόγου,  στην επόμενη συνεδρίασή του μια ξεκάθαρη απάντηση.
Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τις αποφάσεις σας.

Το μόνο απαντητικό μέιλ που λάβαμε ήταν από τον εκπρόσωπο της  ΑΚ.ΣΥ.Α  στο Δ. Σ και ήταν το εξής:

Καλή χρονιά!

Η Α.Κ.ΣΥ.Α θα υπερψηφίσει το αίτημά σας, το θεωρεί αυτονόητο.

Οι άλλες Παρατάξεις ούτε φωνή, ούτε ακρόαση!
Τα συμπεράσματα δικά σας...



Και η αργοπορημένη απάντηση του Δ. Σ του Συλλόγου μας μετά την κοινοποίηση της αλληλογραφίας με την οποία ικανοποιήθηκε το αίτημά μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο του ΑΝΕΜΟΥ δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Σχόλια με greeklish.δεν θα δημοσιεύονται.
Καλύτερα θα ήταν να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ένα username και να μη στέλνετε το σχόλιο ως ανώνυμος,