Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΝΕΜΟΥ





Ο ΑΝΕΜΟΣ ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς  που του εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους και τους διαβεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ενότητα του κλάδου μας και μέσω αυτής για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης. Σε αυτή τη λαίλαπα αντιλαϊκών μέτρων η απάντησή μας πρέπει να είναι οι κοινοί αγώνες με συγκεκριμένα αιτήματα-στόχους.

Ελπίζουμε την επόμενη φορά ο αριθμός των  συναδέλφων που θα παρευρεθούν και εκφράσουν τις απόψεις τους στη Γενική Συνέλευση να είναι μεγαλύτερος, κάτι που πιστεύουμε πως είναι πολύ πιο σημαντικό από την απλή συμμετοχή στις εκλογές.

Ο ΑΝΕΜΟΣ τις εκλογές που έγιναν πήρε ποσοστό 8,82% , όμως δεν κατάφερε να βγάλει έδρα λόγω του άδικου εκλογικού νόμου. Διεκδικούμε την απλή αναλογική που δεν νοθεύει την ψήφο των συναδέλφων.

Σας υπενθυμίζουμε πως μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ekpaideytikosanemos.blogspot.gr ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του συλλόγου μας www.syllogosperiklis.gr 
(Παρατάξεις : ΑΝΕΜΟΣ ).

Στα Συλλογικά προβλήματα υπάρχουν συλλογικές λύσεις.

Ενότητα όλων των συναδέλφων στη βάση των κοινών μας προβλημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο του ΑΝΕΜΟΥ δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Σχόλια με greeklish.δεν θα δημοσιεύονται.
Καλύτερα θα ήταν να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ένα username και να μη στέλνετε το σχόλιο ως ανώνυμος,