Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

4 Φλεβάρη εμείς δεν απεργούμε!







Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία κήρυξαν για αύριο Πέμπτη η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Όλοι οι κλάδοι διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και καλούν σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση όλους τους εργαζόμενους του Δημοσίου. 

Η θέση μας:


«Όλοι ξέρουν πως με μια γενική απεργία διαρκείας η κυβέρνηση θα πέσει σε λίγες ημέρες αλλά δεν το θέλουν αυτό γιατί θα χάσουν τα προνόμιά τους, οπότε κάνουν 24ωρες απεργίες για να κάνουν οι εργαζόμενοι παρέλαση και περιφορά των πανό στο κέντρο της Αθήνας, να εκτονώνονται φωνάζοντας  "επαναστατικά" συνθήματα – του στυλ Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι. 

Οι απεργιακές διαδηλώσεις είναι όλο και πιο αδύναμες, αφού οι εργαζόμενοι μειώνονται διαρκώς και οι άνεργοι προτιμούν να κάθονται να κλαίνε τη μοίρα τους από το να τρέχουν να διαδηλώνουν για να μην χάσουν μέρος του μισθού τους τα λαμόγια που διόρισαν η Νέα Δημοκρατία  το ΠΑΣΟΚ και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Έξι σχεδόν χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας, όποιος περιμένει λύση από τα υπάρχοντα κόμματα και τις παρελάσεις των ξεπουλημένων εργατοπατέρων στο κέντρο της Αθήνας, να πάει να κοιταχτεί σε κάνα γιατρό.

Η μόνη λύση είναι στάση πληρωμών από μέρους μας, γενική απεργία διαρκείας και να κατέβουν οι πολίτες στο Σύνταγμα ενωμένοι, χωρίς κομματικές σημαίες, απαιτώντας ισότητα, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια».

Για τον ΑΝΕΜΟ

Αντώνης Τσιβούλας

(μερική αναδημοσίευση κειμένου από πιτσιρίκο)










1 σχόλιο:

  1. Εσύ που έστειλες ανώνυμα το υβριστικό σχόλιο "Της κοντής ..... ... ...... .. ......" γράψε και το όνομά σου για να σου απαντήσουμε κατάλληλα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο ιστολόγιο του ΑΝΕΜΟΥ δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Σχόλια με greeklish.δεν θα δημοσιεύονται.
Καλύτερα θα ήταν να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ένα username και να μη στέλνετε το σχόλιο ως ανώνυμος,